Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki idealne na szybki deser
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 324
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 119
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 324
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 119
Składniki
Jajo roztrzepać z cukrem. Następnie dodać mleko i stopione masło, wymieszać. Na końcu dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość połączyć.
Do papilotek rozłożyć ciasto, następnie kłaść po łyżeczce serka i pokrojone brzoskwinie. Muffinki piec w temp. 190 stopni przez ok. 25-30 min.