Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to nic innego jak pizza zamknięta w formie muffinek;). Pizzowe muffinki to świetna przekąska na ciepło lub na zimno do zabrania ze sobą na wynos. Smakują dobrze także na drugi dzień po przyrządzeniu.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5373
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5373
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 51
Składniki
W osobnych miskach mieszamy ze sobą składniki mokre i suche.
Cebulę drobno siekamy, pieczarki kroimy w półplastry. Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Studzimy. Salami kroimy, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Dodatki dodajemy do składników mokrych, mieszamy. Całość przelewamy do składników suchych, mieszamy tylko do połączenia składników.
Pieczemy w temperaturze 210 stopni przez 20 minut.