Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie ich to pestka.Są wyśmienite:)!
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 172
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 490
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 309
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4352
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 172
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 490
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 309
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4352
Składniki
W jednej misce połączyć suche składniki,a w drugiej mokre. Następnie wymieszać wszystko razem dość niedbale ( jeśli będzie zbyt gęste dodać odrobinkę wody).Nakładać do foremek.Piec przez około 15-20 minut w 170 stp. Wystudzone posypać cukrem pudrem. Smacznego!