Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 25
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 686
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 25
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 686
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Sposób przygotowania: Utrzeć dokładnie margarynę z cukrem i jajkami. Następnie wsypać mąkę z sodą i wlać mleko. Wszystkie składniki ciasta dokładnie połączyć.
Po chwili dodać kakao i przyprawę. Cały czas ucierając dołożyć dżem.
Gotowe ciasto wyłożyć na przygotowaną formę i wstawić do nagrzanego piekarnika do 170 stopni i piec około 35 minut.