Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po rosołku przyszedł czas na danie główne. Moja propozycja na dziś to schabowy taki prawdziwy dawny jak u babci. Podawany najczęściej z tłuczonymi ziemniakami.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 37
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 37
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Mięso lekko osolić, posypać pieprzem. rozbić tłuczkiem. Zalać roztopionym smalcem i odstawić na 30 min. Wszystkie sypkie składniki mieszamy. Jajka ubijamy. Mięsko wyjmujemy z tłuszczu, maczamy w jajku,potem w panierce. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron aż się zrumieni. SMACZNEGO!!!