Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie dla amatorów zieleniny i przeciwników mięsa oraz tych co nie boją sie zapachu czosnku
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 319
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 155
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 319
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 155
Składniki
Z mleka (piwa), mąki, jakja, 1 łyżki loeju i szczypty soli zrobić ciasto naleśnikowe, o konsystencji śmietany (gdy jest za gęste ja dodaję trochę gazowanej wody mineralnej). Szpinak rozmrozić i podgrzać dobrze w rondlu dodając rozgnieciony czosnek, sól i pieprz do samu. Na naleśniki rozsmarować szpinak, dodać po plasterku sera, złożyć w kopertę i obsmażyć na patelni z dówch stron, Sos Knorra zrobić wg przepisu podawać gorące naleśniki polane sosem i posypane zieloną pietruszką. Smacznego