Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3449
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 151
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 691
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 91
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3449
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 151
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 691
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 91
Składniki
Truskawki szypułkujemy myjemy jeśli są duze to kroimy na pół i wrzucamy do słoja zalewamy wódka szczelnie zakręcamy i odstawiamy na 2 tyg.Po upływie tego czasu odlewamy płyn filtrujemy go owoce odciskamy.Cukier+wodę+kwasek gotujemy uzyskany syrop studzimy i łączymy z płynem dokładnie mieszamy wlewamy do butelek i odstawiamy w ciemne chłodne miejsce na 2 miesiące.