Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi z rosołu nóżki,zrobiłam w warzywach. Pyszne połączenie ,aromatyczne i smaczne.Bardzo polecam:)
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 69
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 213
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 110
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 69
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 213
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 110
Składniki
Obrać mięso z podudzi. Na patelni podsmażyć wszystkie warzywa.Zalać bulionem i gotować około 25 min. Dodać mięso,przyprawy. Mąkę roztrzepać w zimnej wodzie wlać do mięsa.Osobno zahartować śmietanę i również wlać do mięsa. Zagotować i doprawić do smaku jeśli jest jeszcze taka konieczność. Dodać posiekaną natkę. Smacznego życzę!