Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pyszny smak zupy ogórkowej która przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Mniam :-)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 183
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 183
Składniki
Nastawić wodę w dużym garnku z wcześniej umytymi kośćmi i zagotować. Dodać ziele angielskie, liście laurowe i kostkę rosołową
Dodać czystą i startą wcześniej włoszczyznę do zupki oraz ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotować do miękkości ok 15-20 min. Dodać starte ogórki kwaszone oraz śmietanę zagotować. Na koniec udekorować natką i podawać. Smacznego :-)