Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przystawka
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7256
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42509
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 284
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7256
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42509
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 284
Składniki
Makrelę obieramy ,usuwamy ości ,dodajemy oliwę z suszonych pomidorów i ugotowane jajko. Całość rozgniatamy widelcem ,do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Ogórki obieramy ,wydrążamy środek i nadziewamy rybnym farszem. Kroimy na centymetrowe plastry. Śmietanę mieszamy z posiekanym szczypiorkiem ,doprawiamy solą oraz pieprzem. Ogórki z farszem podajemy polane sosem.