Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DLA WSZYSTKICH,KTÓRZY LUBIĄ PIKANTNE DANIA
Polecam.
Odsłon: 356
Smaczne i sycące danie obiadowe. Gulasz wieprzowy to obiadowa klasyka, która...
Odsłon: 150
Smakowite, chrupiące i soczyste żeberka z piekarnika.
Odsłon: 412
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 388
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 142
Przepis dnia
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym...
Odsłon: 2989
Polecam.
Odsłon: 356
Smaczne i sycące danie obiadowe. Gulasz wieprzowy to obiadowa klasyka, która...
Odsłon: 150
Smakowite, chrupiące i soczyste żeberka z piekarnika.
Odsłon: 412
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 388
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 142
Przepis dnia
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym...
Odsłon: 2989
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY,ZASYPAĆ SOLĄ I POZOSTAWIĆ NA 6 GODZIN ABY PUŚCIŁY SOK.NASTĘPNIE POSYPAĆ CHILI I ROZGNIECIONYM, CZOSNKIEM.
ZAGOTOWAĆ OCET Z CUKRE,DODAC OLEJ,PRZESTUDZIĆ
ZALEWĄ ZALAĆ OGÓRKI I ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZIN.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW,ZALAĆ ZALEWĄ.
PASTERYZOWAĆ 10 MINUT.