Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO LUBIĘ TEN PRZEPIS PONIEWAŻ UWIELBIAM CZOSNEK
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 21
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 21
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 20
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 21
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 21
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 20
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY.POSOLIĆ I ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.CEBULĘ POKROIĆ W PÓŁKRĄŻKI,CZOSNEK W PLASTERKI.
DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY.WSZYSTKO WYMIESZAĆ,ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZ.PO TYM CZASIE SPRÓBOWAĆ,DOPRAWIĆ WEDŁUG UZNANIA.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT.