Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inny sposób na pyszne i chrupiące zapiekanki. Warte spróbowania i szybkie w wykonaniu. Decydujemy sami jakie dodatki damy, podstawą zawsze jest ser i pyszna buła
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 146
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 506
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 146
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 506
Składniki
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wędlinę bądź kiełbasę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy surowe jajko sól i pieprz według uznania i wszystko mieszamy. Patelnię rozgrzewamy z niewielką ilością oleju. Bułki przekrawamy wzdłuż. Nakładamy powstałą masę dociskając do bułki. Kładziemy na patelnię serem do dołu. Ważne żeby patelnia miała nieprzywierającą powłokę. Gdy dobrze się przypiecze zdejmujemy z patelni. Samcznego