Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny omlet na słodko z owocem kaki i bananem
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 34
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 119
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 107
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 67
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 34
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 119
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 107
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka roztrzepać z mąką i mlekiem, usmażyć omlet na rozgrzanej patelni.
Owoc kaki obrać i pokroić, rozgotować w niewielkiej ilości wody, zmiksować blenderem, doprawić do smaku cynamonem i posmarować masą omlet.
Banana pokroić w plastry i ułożyć na jednej połowie omletu, posypać rodzynkami. Omlet złożyć na pół.
Śmietanę ubić, polać nią omlet i posypać rodzynkami.