Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zpełnie nowa odsłona oscypka.Na zewnątrz chrupiąca skórka a wśrodku pyszny serek.MNIAM...
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 36
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 709
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 85
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 191
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 36
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 709
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 85
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 191
Składniki
Ugotowane,potluczone ziemniaki (ja używam tych co zostały z obiadu) zagnieśc z mąką,jajkiem i mlekiem (nie solic !!!).Dokładnie wyrobic.Ciasto odrywac po kawałku wkładając do środka po jednym oscypku,tak aby każdy oscypek byl dokładnie pokryty ciastem.Smażyc w głębokim tłuszczu,dopóki się nie zrumienią.