Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierujemy boczniaki,kanie,gąski i można również opieńki.Długie lata tak robię i sa przesmaczne.Polecam wypróbować.
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 74
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 86
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 74
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 86
Składniki
Kapelusze opieniek opłukać i wysuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące ,jajku i tartej bułce. Masła pomieszać,rozgrzac i na gorące kłaść kapelusze. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!