Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na upalne dni.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 213
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 44
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 213
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 44
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, zmiksować z sokiem malinowym i wiśniówką. Wstawić do zamrażalnika na 2- 3 godziny. Gotową masę lodową ponownie zmiksować, aby pozbyć się grudek lodowych, wstawić do zamrażalnika. Po kolejnych dwóch godzinach czynności powtórzyć. Sorbet gotowy. Smacznego.