Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe danie dla wegetarian i nie tylko.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 572
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 572
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i ugotować. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Ziemniaki połączyć z twarogiem i marchewką, wbić jajko, dodać obie mąki , sól do smaku. Na stolnicy posypanej mąką formować wałeczki, kroić paluszki. Wrzucać do gotującej wody, gotować do czasu wypłynięcia na powierzchnię. Wyjąć łyżką cedzakową. Polać klarowanym masełkiem i posypać cukrem.