Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie pasują do wikwintnych sosów śmietanowych
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 41
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 720
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 95
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 195
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 41
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 720
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 95
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 195
Składniki
połówki brzoskwiń delikatnie osączyć z syropu i włożyć na rozgrzane masło na patelce smażyć ze wszystkich sron do skarmelizowania sosu tuż przed podaniem gorące brzoskwinie podlać 50 ml śliwowicy i podpalić po wypaleniu płomienia od razu podawać