Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna na przyjęcie.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 181
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 67
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 211
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 309
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 181
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 67
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 211
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 309
Składniki
Przygotowanie Bryndzę ucieram na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. 2. Papryki przekrawam wzdłuż na pół, usuwam gniazda nasienne, myję, osuszam. 3. Nadziewam przygotowanym farszem, wstawiam na godzinę lub dwie do lodówki. Układam na przemian kolorami na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypuję posiekaną zieleniną. 4. Podaję jako przekąskę albo lekką kolację z chlebem razowym lub pieczywem tostowym. Pieczywo tuż przed podaniem można opiec w tosterze i serwować na ciepło.