Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
Parówki obrać i nadkroić wzdłuż tylko z jednej strony.W nacięcie włożyć słupki sera, każdą parówkę owinąć plasterkami boczku, spiąć wszystko wykałaczką i na każdą parówkę położyć gałązkę tymianku. Parówki położyć na tacce do grillowania i upiec na grillu.