Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można przygotować dzień wcześniej i wrzucić do piekarnika w trakcie imprezy
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 143
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 558
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1527
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 143
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 558
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1527
Składniki
Parówki nacinamy tak by nie rozciąć ich do końca. w rozcięcia wkładamy słupki sera i ogórka,owijamy boczkiem i posypujemy przyprawami. wrzucamy do piekarnika na około 10-15minut(tak żeby parówki i boczek się przypiekły).