Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przyniósł mój syn ze szkoły gastronomicznej. Na ostatnich warsztatach robili pasty twarogowe. Pomyślałam, że na jutrzejsze śniadanko przyda się jakaś odmiana.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20236
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 148
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2091
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20236
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 148
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2091
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Składniki
Ser rozgnieść widelcem, dodać jaja ugotowane na twardo, paprykę pokrojoną w drobną kostkę, czosnek przeciśnięty przez praskę. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać jogurt i majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pasta bardzo ładnie się prezentuje i smakuje wybornie. Smacznego.