Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty smak czosnku i suszonych pomidorów...
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 407
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23642
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 407
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23642
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Składniki
Czosnek pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jogurtu, wymieszać. Suszone pomidory pokroić w kostkę, połączyć z rozdrobnionym białym serem. Dodać jogurt z czosnkiem. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę. Pastę doprawić do smaku, jeżeli jest taka potrzeba. Smacznego.