Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak makreli lubiłam od zawsze, ale fakt wydłubywania z niej ości już mniej . Jednak jestem gotowa zmusić się do nielubianej przeze mnie czynności aby delektować się smakiem kromki dobrego chleba, posmarowanej pastą z wędzonej makreli :)
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 103
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1033
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1160
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 103
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1033
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1160
Składniki
Mięso makreli oddzielam od ości i rozdrabniam widelcem w misce. Ogórki ucieram na dużych oczkach, szczypiorek drobno siekam. Wszystkie składniki łączę w misce, dodaję majonez i pieprz do smaku.
Wyrabiam widelcem aż składniki dobrze się wymieszają a pasta będzie gotowa do smarowania. Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem.