Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną pastę na kanapki, lekką i zdrową.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2688
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 97
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 77
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 1194
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2688
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 97
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 77
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 1194
Składniki
Jajko ugotować na twardo i po wystudzeniu drobno posiekać, odsączonego tuńczyka i twaróg rozgnieść widelcem, cebulę i ogórka pokroić w kostkę, pomidorki suszone pokroić na niewielkie kawałki. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać, dodać koper i majonez i doprawić do smaku pieprzem i solą. Gotową pastą posmarować kanapki , na każdej położyć plasterek pomidora i ogórka i listek bazylii. Życzę SMACZNEGO śniadanka.