Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Druga propozycja pysznej pasty z białego sera,także rewelacyjna do domowego pieczywa.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 677
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 185
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 677
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 185
Składniki
Ser biały dokładnie rozdrobnić widelcem,dodać śmietanę i wyrobić na jednolitą masę.
Rzodkiewkę posiekać w drobną kostkę,czosnek zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.Szczypiorek ,rzodkiewkę i czosnek dodać do sera,dokładnie wymieszać dodać odrobinę soli i pieprzu.
Smacznego.