Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb, szybkie i łatwe przygotowanie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Boczek kroimy w dużą kostkę i mielimy przez sitko 3-4 mm.
Zmielony boczek polewamy łyżką oliwy z oliwek i wyrabiamy, dobrze wyrobiona pasta lepiej się smaruje na chlebie. Każdy może sobie doprawić do smaku czym chce. Przechowujemy w lodówce w sposób pokazany na zdjęciu, miseczkę z pastą przykrywamy folią i w ten sposób umieszczamy do lodówki żeby zapachu w lodówce nie było.
Smacznego :)