Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastella jajeczna z domowej roboty majonezem. Idealna na kanapki i jako przekąska
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Kroimy szczypiorek na drobne kawałeczki
Dodajemy kostkę twarogu i rozgniatamy ze szczypiorkiem
Dodajemy jajka gotowane na twardo pokrojone na małe kawałeczki i wszystko razem mieszamy i dodajemy koperek oraz przyprawy ( sól, pieprz)
Dodajemy do wymieszanej zawartości majonez. Ja użyłam majonezu własnej roboty. Podajemy z koperkiem
Pastella jajeczna może służyć jako dodatek na kanapki, jako przystawka lub przekąska z krakersami :) Więcej moich przepisów na mojej stronie link poniżej.