Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet dla wytrawnych smakoszy ,zawiera mało składników,a smakuje wyśmienicie i bardzo szybko znika ze stołu!
Tiramisu to tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, z przepysznym kremem...
Odsłon: 15635
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 51
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1608
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 96
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 312
Tiramisu to tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, z przepysznym kremem...
Odsłon: 15635
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 51
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1608
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 96
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 312
Składniki
Karkówke , boczek i czosnek mielimy w maszynce do mięsa.
Dodajemy Vegete, pieprz i śmietanę. Wszystko dokładnie wyrabiamy na jednolitą mase.
Wkładamy gotową mase do niedużej foremki i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem.170-180 st.C ok.1,5 godz..Aby pasztet był wilgotny zostawiamy na dnie formy wytopiony tłuszcz.