Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy jajek - najlepiej smakuje z kiszonym ogórkiem
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 113
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 241
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2308
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 404
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 272
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 113
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 241
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2308
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 404
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 272
Składniki
Jajka ścieramy na grubej tarce. Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę smażymy na patelni. Gdy przestygną mieszamy je w misce ze startymi jajkami, żółtym serem, tarta bułką, surowymi jajkami, śmietaną i przyprawami. Keksówkę smarujemy tłuszczem i posypujemy tartą bułką, wkładamy do niej masę jajeczną i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni ok. godziny.