Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące danie na dobrą przekąskę.
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 57
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 68
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 57
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 68
Składniki
Zmiksować składniki na ciasto i usmażyć na oleju cienkie naleśniki.
Pieczarki oczyścić, pokroić i udusić na maśle, wrzucić pokrojoną wędlinę, chwilę razem podsmażyć. Następnie zmielić, lub bardzo drobno posiekać i nakładać na przygotowane naleśniki.
Formować krokiety, obtaczać w jaju i bułce tartej i smażyć złociście na oleju z obu stron, następnie kroić i podawać do barszczyku lub zup czystych.