Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość łatwe do wykonania i syte :)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 503
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24689
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 503
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24689
Składniki
Przyprawiamy mięso, następnie smażymy. Warzywa kroimy w kostkę. Również smażymy. Odstawiamy do przestygnięcia.
Ciasto rozwijamy i tniemy na dwie duże części. Następnie nakładamy farsz. Sypiemy serek. Ciasto składamy na pół, sklejając brzegi. Pieczemy w piekarniku wg zaleceń na opakowaniu ciasta francuskiego. ( ja piekłam w 200 stopniach cos koło 20 min- najlepiej doglądać). Smacznego!!!!