Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Penne w sosie koperkowym z cieciorką - smacznie i prosto! Więcej na blogu
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 49
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 730
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 111
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 199
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 49
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 730
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 111
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 199
Składniki
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu i lekko studzimy. Potem robimy sos koperkowy. Do blendera wkładamy koperek, dodajemy oliwę z oliwek, sok z cytryny i przyprawy, a następnie miksujemy. Gotowy sos mieszamy z makaronem, dodajemy cieciorkę i znowu mieszamy. Do smaku posypujemy potrawę serem.