Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 696
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 696
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Składniki
Krążki biszkoptowe nasączyć ( 1szkl.wody 1cytryna 2 łyżeczki cukru) pół na pół.Śnieżkę według przepisu .Ubitą śnieżkę każdą z osobna mieszamy z prawie gęstą galaretką (MIKSEREM).Kładziemy na biszkopt .Biszkopt śnieżka z galaretką i tak na przemian.Na koniec kładziemy owoce i zalewamy galaretką ,ja dałam brzoskwiniową bo mam brzoskwinie.Ciasto dajemy do lodówki.SMACZNEGO.