Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto ,bardzo polecane na gorące dni ,wskazane na wszelkie uroczystości, uwielbiane przez dzieci .
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 852
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 94
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 171
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2652
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2230
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 852
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 94
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 171
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2652
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2230
Składniki
Biszkopty dowolnie ułożyć na dno tortownicy.
Każdą galaretkę rozpuścić w 3/4 szkl wody ,wystudzić .
Mleko skondensowane podzielić na 3 części.
Każdą część rozstrzepać (ja używam elektrycznego szejkera do kawy ) do każdej części mleka dolać wystudzoną galaretkę i jeszcze raz dokladnie wymieszać ,czynności powtórzyć 3 razy i wylewać biszkopty ,wierzch udekorować według uznania .
TORTOWNICA 26CM