Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne na zimno i na goraca, przepis zainspirowany przepisem z blogu : dietetyczniesiostro.blogspot.com
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 44
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 285
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 44
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 285
Składniki
3 jajka ugotowac, wystudzic obrac ze skorupek.
do miesa wbic czwarte jajko, dodac bulke tarta, przyprawy, wyrobic. kazde z ugotowanych jajek obkleic masa miesna, formujac kule. piec na kratce z piekarnika ok 40 min w temp 180 stopni- czas pieczenia uzalezniony jest od ilosci masy miesnej. podczas pieczenia mieso trzeba obkrecic kilkakrotnie, a pod kratke podlozyc blaszke, by tluszcz mial gdzie splywac.