Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudzą nam się tradycyjne kotlety mielone proponuje tą wersję . Są pyszne ;)
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 343
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 54
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 343
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 54
Składniki
Mięso mielone przyprawiamy, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę. Następnie trzeba sparzyć pieczarki i odsączyć z nadmiaru wody. Nadziewamy pieczarki mięsem i obtaczamy najpierw jajku a potem w bułce tartej. Smażymy z obu stron na średnim ogniu.