Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska i zagryzka. Polecam
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 341
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3493
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12885
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 341
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3493
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12885
Składniki
Pieczarki oczyszczamy ,obtaczamy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto. Przekładamy do słoików (3/4 wysokości słoika). Przygotowujemy zalewę: Wszystkie składniki zalewy gotujemy 10 min od momentu zawrzenia. Gorącą marynatą zalewamy pieczarki. Słoiki zakręcamy i odstawiamy na kilka dni w chłodne miejsce.