Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie nadzienie do pierogow ruskich,ale nie lubie robic ciasta na pierogi,wiec powstal......
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 77
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 228
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 144
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 77
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 228
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 144
Składniki
Zrob farsz do pierogow ruskich,dosmacz,ciasto francuskie rozwalkowac,wykrawac kola nakladac farsz.
Piekarnik rozgrzej do 180s,posmarowac gotowe pierogi rozmaconym jajkiem,piec 25 min.
Podawac z sosem smietanowym ze szczypiorkiem.