Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierogi i mięso z kraba
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 671
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 68
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 671
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 68
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
por smażymy, dodajemy mięso kraba, szafran, sól, pieprz-wszystko smażymy około 5 minut i mieszamy z ryżem. lepimy pierogi i wrzucamy na rozgrzaną oliwę, smażymy na małym ogniu i na złoty kolor. podawać z sosem sojowym.