Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 29
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 31
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2699
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1132
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 29
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 31
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2699
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1132
Składniki
W przesianej mące tortowej i ziemniaczanej zrobić wgłębienie, wlać olej. Mleko i wodę wymieszać w jednym garnczku i wlać do mąki, dodać sól. Zagnieść ciasto. Rozwałkować cieniutko i powycinać krążki.
Mieso mielone doprawic przyprawami i jajkiem i dobrze wymieszac,podsmazyc.Pieczarki pokroic drobno i podsmazyc,dodac do miesa gotowy farsz nakladac lyzeczka na gotowy krazek i sklejac.Cebule pokroic w kostke i podsmazyc.Tak gotowe pierogi ugotowac w osolonej i gotujacej sie wodzie.Podsmazona cebule nalozyc na ugotowane pierogi zycze smacznego:)