Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 43
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 24
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 43
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 24
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Z podanych składników zarobić ciasto pierogowe, rozwałkować, wykrawać krążki ( ja robię to szklanką) i układać na nich śliwki.
Lepić pierożki.
Gotować je w lekko osolonej wodzie około 4 minuty. No i danie wigilijne gotowe. Takie pierożki można również podać na obiad z cukrem pudrem i kwaśną śmietaną. Polecam. :)