Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6817
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 91
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 328
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6817
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 91
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 328
Składniki
Jajka i zółtka ubić z cukrem na puszystą masę,dodawać stopniowo mąkę wymieszaną z przyprawą i sodą na końcu dodac miód i wszystko razem dokładnie wymieszać,ciasto odstawić na całą noc dp olodówki aby dojrzało; następnego dnia rozwałkować iwykrawć anołki i piec 175 stopniach na złoty kolor ok. 10-15 minut.Wystudzone ozdobić według własnego pomysłu.