Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kremowa zupa na bazie sałaty wzmocniona czosnkiem i papryką.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 127
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 105
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 127
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 105
Składniki
Ziemniaki, cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie gotujemy w rosole z dodatkiem wody ok. 10 minut. Płuczemy liście sałaty i razem z papryczką i czosnkiem dodajemy do zupy. Całość doprawiamy pieprzem, czosnkiem, ew. solą i gotujemy ok. 10 minut. Po ugotowaniu, dodajemy natkę pietruszki, wszystko dokładnie blendujemy i podajemy z kulkami ptysiowymi.