Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast masełka do chleba - pasta z awokado. Chyba zdrowsza, a dobrze przyprawiona - nawet lepsza. Tak czy owak - warto spróbować. Awokado, samo w sobie smak ma nijaki, ale za to chętnie przyjmuje inne. Stąd jego popularność w sporządzaniu past.
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 109
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 59
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42512
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 109
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 59
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42512
Składniki
Awokado przekrój na połówki i wyciągnij pestkę.
Wydrąż miąższ łyżeczką, rozgnieć dokładnie widelcem (możesz zmiksować), dodaj ser, wymieszaj i dopraw do smaku. Dałem dużo pieprzu, więc pasta jest nieco pikantna. Do kanapek, zamiast masła, w sam raz.