Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i błyskawiczna w przygotowaniu, a do tego smaczna, pożywna i wyrazista. Taka sałatka będzie idealnym rozwiązaniem na przekąskę imprezową, którą stworzymy w kilka minut. Świetnie sprawdzi się także jako samodzielne danie, które możemy podawać z ulubionym pieczywem. Smacznie polecam :)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 39
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 132
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 128
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 128
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 39
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 132
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 128
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 128
Składniki
Kukurydzę, groszek i fasolę odsączamy z zalewy, ser żółty kroimy w kostkę, a ogóreczki w plastry (użyłam ogórków z chili). Majonez, musztardę kremską oraz obie papryki przekładamy do miseczki i dokładnie mieszamy. Sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy do warzyw i sera, ponownie mieszamy i odstawiamy do lodówki dla właściwego przejścia smaków oraz aromatów. 1, 2, 3 i gotowe! :D Życzę smacznego! :)