Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na śledzika, pewnie go znacie ale nie znalazłam go tu więc dodaję:)
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 354
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 115
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 106
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 637
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 354
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 115
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 106
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 637
Składniki
Śledzie namoczyć w wodzie przez około 3 godziny.
Podgrzać olej z odrobiną wody, wrzucić pokrojoną cebulę w grubą kostkę. Dodać listek i ziele. Gotować cebulę do miękkości.
Dodać przecier z odbobiną wody, doprawić do smaku cukrem i przyprawami. Śledzie porkoić na większe kawałki, przekładać ostudzoną zalewą. Najlepiej smakuje na drugi dzień