Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami czasu brak...więc trzeba coś przygotować w oka mgnieniu. Kulinarne "guru" napisała niedawno, że jak upał, to mięsa się nie chce...a jednak. Statystyki potwierdzają, że Polacy lubią grillować z rodziną, ze znajomymi...ot tak, po prostu. Zdecydowanie tak przygotowane mięso nadaje się na tę okoliczność ;)
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 90
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 736
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 49
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 88
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 90
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 736
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 49
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 88
Składniki
Mięso czyścimy, myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Przekładamy do miski. Następnie zalewamy sosem, dokładnie mieszamy, tak by mięso całe było pokryte barbecue. Przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy pod przykryciem 40 min w temperaturze 180°C. Później 10 min bez przykrycia w tej samej temperaturze.