Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z ulubionych dań naszych gości ;) Dobrze ,że poza sezonem można użyć grilla elektrycznego ;)
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 131
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 235
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 343
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 131
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 235
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 343
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 162
Składniki
Polędwiczki myjemy ,osuszamy papierowym ręcznikiem ,dzielimy na porcje i obtaczamy w mieszance soli ,pieprzu i liści tymianku. Cebulę siekamy ,szklimy na maśle ,dodajemy pokrojone w paski grzyby ,oprószamy solą. Następnie zalewamy śmietanką ,dusimy na wolnym ogniu. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przygotowane polędwiczki grillujemy z każdej strony na ruszcie. Na talerz wylewamy sos ,na nią kładziemy grillowaną polędwiczkę. Podajemy z ziemniakami i surówką.